Sport og SF Giants

San Francisco Giants

Interessen for Baseball

Før vi startede med at rejse til USA, havde vi samme forhold til baseballe, som vi tror, de fleste dansker har. Voksne mænd der spiller rundbold og så tager det minimum 4 timer, det kan da umuligt være underholdende.

Det første år vi var af sted begyndte vores ældste søn, som på det tidspunkt var 7 år, at se baseball på hotelværelserne. Året efter var vi for første gang til en baseball kamp på AT&T Park i San Francisco.

Interessen blev absolut ikke mindre af, at Giants vandt World Series (mesterskabet) i 2010, for første gang siden de flyttede til San Francisco i 50'erne. Amerikanske fodboldfans kan nok selv gætte, hvor de flyttede fra.

Som nævnt tidligere er det nu blevet et "must", når vi er på ferie. Vi kan kun anbefale, at I også prøver det. Om ikke andet så for at opleve en markant anderledes måde at gå til sport på. Spillet og kampen er kun en del af oplevelsen. Øvrige underholdningsindslag, mad/drikke mv. udgør en betydelig størrere del, end vi ser til diverse fodboldkampe.

Som ekempel på hvor galt det kan gå, så har vi for 125 USD købt livestreaming til alle baseball kampe. Der er 30 baseball hold, som hver spiller ca. 160 kampe på en sæson samt playoff kampe, så vi kan så rigeligt få vores baseball lyst styret.

Billetter til baseball kampe

Interessen for baseballe har altid været stor i San Francisco, og med mesterskabstitlen i 2010 er denne interesse eksploderet. Det har - "the amarican way" - naturligt nok haft en væsentlig betydning for entre priserne.

Der er to måder, man kan købe billetter på, det er på holdets hjemmeside eller via Stubhub, hvor sæsonkort holdere sælger deres plads, til de kampe de ikke selv skal ind til.

Vi har hvert år købt vores billetter på stubhub, da vi har kunne få bedre og "billigere" billetter end på SF Giants hjemmeside.

Indhold

 

Rejse og transport

 

Visa, Fly, leje af bil, togbillet mv.

 

Hoteller og overnatning

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consecetur adipiscing elit. Etiam lobortis turpis [...]

 

Seværdigheder og forlystelser

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consecetur adipiscing elit. Etiam lobortis turpis [...]

 

Sport og San Francisco Giants

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consecetur adipiscing elit. Etiam lobortis turpis [...]

Copyright © All Rights Reserved